Foredragsfaciliteter og guidet rundvisning på Museet

Børge Hinsch Fonden har i tilknytning til museet indrettet en separat stor sal på Slottet, som Fonden har stillet til rådighed for Naturskolen, og hvori der er etableret særdeles gode foredragsfaciliteter for op til 50 personer ad gangen, som Naturskolen kan gøre brug af. I salen forefindes udstyr til brug for PowerPoint-præsentationer og lignende. I tilknytning til disse foredragsfaciliteter findes der nødvendige køkkenfaciliteter og toiletfaciliteter. Selve foredragssalen er indrettet på spændende måde med mange museale udstillingsgenstande, og herunder ikke mindst med smuk etnografika fra især Afrika og Grønland.

Jagtforeninger og jagtklubber er også velkomne til at gøre brug af Børge Hinsch Fondens Naturskole, som står til rådighed for at foretage guidede rundvisninger for sådanne foreninger og klubber. Disse rundvisninger varetages enten af naturvejleder Claus Olesen, eller en af de 2 herregårdsskytter under Valdemars Slot, Preben Sørensen og Poul Nielsen, ud fra hvem der er til rådighed den pågældende dag. Rundvisningerne sker vederlagsfrit for foreningen eller klubben. Sådanne rundvisninger forudsætter, at der deltager minimum 12 personer og skal forhåndsbookes hos naturvejleder Claus Olesen, enten via e-mail: claus.l.olesen@gmail.com, eller pr. telefon 23 95 81 06.

Museet har mange spændende trofæer hængende på væggene og stående på gulvene, og hvert eneste trofæ har sin egen historie og fortælling, som guiderne med glæde vil berette om.​

Børge Hinsch Fondens Museumssamlinger | Valdemars Slot Slotsalléen 100, Tåsinge | 5700 Svendborg